Vegfärs och spaghetti

Kommentera
Hej min vän, 
Idag fanns ingen ork till matlagning så det blev Sami’s: 
(null)
Halloumiburgare, sötpotatisfries, mozzarellasticks och smält cheddarost. Mmm. Ger en del ångest, men ändå gott som tusan. 

Nu till något som ger lycka: 
För några dagar sedan åt vi en helt perfekt tillagad vegfärs. 

(null)

(null)

(null)

(null)
Mmm vad gott. Toppad med lite riven ost är den en 10-poängare. Lätt. Gör den du med: 

1. Koka spaghetti. 
2. Ta en rejäl bit purjolök, strimla och stek tillsammans med en finhackad gul lök. De ska inte få färg, bara bli sådär glansig och mjuk. 
3. Tillsätt vegfärs (anammas är bäst tycker vi). Låt steka ihop några minuter. Späd med lite pastavatten. 
4. Häll i en förpackning krossade tomater med basilika. Pressa i två klyftor vitlök. 
5. Krydda med svartpeppar och smula över en tärning grönsaksbuljong. Låt puttra några minuter. Späd med lite till pastavatten om det behövs. 

Njut! 

Nu blir det en kopp te och sen sova. 

Älska livet.