Midsommar var god och mysig

Hej min vän, 
Hur mår du? Hur var din midsommar? Högtider kan ibland vara lite krystade och påklistrade, speciellt i media, men vår midsommar i år var otroligt fin, god och mysig! 

(null)
Bubbel! Alkoholfri såklart, eftersom jag skulle köra bil lååååångt dagen efter. 

(null)
Ruccola och gurka från gården, tomater, feta och balsamico från butik. Ibland är enklast godast. 

(null)
Älskade ost! Västerbotten och brie. Två godingar på samma bricka. Vad vore livet utan ost, hörrni? 

(null)
Saltkex’n! Mumsigt att snacksa när man är för mätt för att äta mer mat… hehe. 

(null)
Vattenmelon och honungsmelon. Mycket svalkande och gott! 

(null)
Västerbottenostpaj. Långt ord, otroligt gott! Släng på en grön kvist och du är hemma. Vem gillar inte paj liksom? Här tog vi recept från självaste källan. PAJ

(null)
…och alla dessa goda röror! Hur gott! 

(null)
Jonas hade rökt firre. Den luktade så gott! Sommar! 

(null)
Vi grillade grilloumi. Finns det något godare, egentligen? 

(null)
Vi dukade upp till en stor buffé och bjöd familj och vänner. 

(null)

(null)
💜 

Och nu till min paradrätt; potatissallad. Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag gjort den. Den är så uppskattad, efterfrågad och magiskt god. Originalreceptet kommer från min ingifta faster Lena, men nu modifierat av mig. Varsågod! 

Ingredienser 
2 kg färskpotatis 
1 liten purjolök 
1 kruka persilja 
300-400 gram smörgåsgurka 
4 msk vinäger 
1 dl olja 
6 tsk senap (den du gillar) 
Svartpeppar 
Vitpeppar 
Salt 

Gör så här: 
1. Skrubba potatisen, koka sedan i saltat vatten. 
2. Tag fram din hushållsassistent och mixa olja, vinäger, purjo, gurka, persilja, salt, peppar och senap till en hyfsat slät röra. 
3. Vänd ihop potatisen med röran. Smaka av. 

Njut sedan av den godaste potatissalladen i hela vida världen. Jag lovalovar. 

Älska livet.