Libapizza

Hej min vän, 
Hur mår du? Ledig eller jobbar du? Hur som helst så måste du testa detta: 

(null)
Libapizza 

(null)
Gott med knapriga morotsstavar till. 

(null)
Min bästa kock! 

Libapizza, how to do: 
  1. Sätt ugnen på 250 grader. Lägg ett libabröd på ett bakplåtspapper. 
  2. Bred på ett tunt lager creme fraîches. Bred sedan på ett tunt lager krossade tomater. 
  3. Lägg på det du önskar. Jag tog mozzarella, purjo, paprika, pesto (nötfri, såklart), oregano och vitlök. Milian tog mozzarella, rökt skinka, oregano och svartpeppar. 
  4. Grädda i svinvarm ugn i ca 10 min. Toppa med salladslök och annat du är sugen på. 
Plättlätt, supergott och går att variera till tusen! 

Älska libabröd!