Vegfärs är livet!

Hej min vän, 
Vad har du för rätt som du "slänger ihop" när hungern dundrar in och orken tryter? Här hemma blir det ofta vegfärs i de situationerna. Som idag: jag tjatade på Milian att vi skulle äta på Kina. Milian tjatade på mig om pankis. Ingen fick som vi ville, men vi fick något otroligt gott ändå: 

(null)
Vegfärs. Kryddig, vegansk, laktosfri, glutenfri. Kan det bli bättre? 

Gör såhär: 
1. Koka pasta
2. Stek gul lök och häll sedan i vegfärs (vi kör oftast Anamma), låt allt steka ihop några minuter 
3. Häll i en skvätt vatten och kokstek några minuter till 
4. Häll i en förpackning krossade tomater (vi gillar kombinationen billigt/gott så vi kör oftast på Ica basic), salt, svartpeppar, curry och vitlök
5. Häll i några rivna morötter 
6. Låt allt puttra (helst under lock) så länge som möjligt, men minst 10 minuter 

Servera med en god sallad. Här: rivna morötter, majs, örtsalt, citronpeppar, citronjuice och olivolja. 

Så otroligt fina smaker ihop. Starkt, gott och otroligt mustig smak. Mmm! 

Jag har sagt det innan och kommer säga det igen: laktosfritt och glutenfritt är som godis för min kropp. Magen min blir såå glad. 

Min gulleunge Milian utbrast, efter en helt renskrapad tallrik: Mamma, du är så himla bäst på att laga god mat. I love you, mamma. 

I övrigt då? Jodå, många funderingar om livet i stort, ekonomi, hus, bil, träning och självkänsla. Eftersom ni är så många som läser bloggen min (såå smickrad, det gör mig så glad och stolt) så fokuserar jag på det jag vet att ni gillar: mat, recept och tips. 

Eller är det något annat ni vill läsa? 
(null)

(null)

Älska livet.