Gott Nytt År kära vän! 


Ikväll äter vi After Eight-tårta å den tycker jag verkligen du ska testa, här får du receptet: 

After Eight-tårta 

Botten
200 gram smör 
200 gram mörk choklad, (jag tog Marabous mörka) 
3 ägg, ekologiska 
2,5 dl socker 
3 dl mjöl 

Glasyr 
25 gram smör 
1 dl grädde 
20 st After Eight 

Gör såhär 
1. Sätt ugnen på 175 grader 
2. Smält smör
3. Bryt chokladen i bitar å lägg i smöret för att smälta - rör om! 
4. Vispa ägg å socker pösigt 
5. Vänd i choklad/smör å mjöl 
6. Häll smeten i smord å bröad form, grädda (långt ner i ugnen) i typ 20 min   - kakan ska kännas kladdig å ofärdig, den liksom stannar/stelnar när den kallnar 

Glasyr 
1. Smält smör, After Eight å grädde i en kastrull å RÖR OM hela tiden 
2. Låt glasyren kallna (den tjockar till sig då) 
3. Bred glasyren över tårtan/kakan 

MUMS! 

Hoppas ditt 2015 blir alldeles perfekt! 

All kärlek <3 

Älska livet! 

Gott Nytt År

LIVET Kommentera
Gott Nytt År kära vän! 


Ikväll äter vi After Eight-tårta å den tycker jag verkligen du ska testa, här får du receptet: 

After Eight-tårta 

Botten
200 gram smör 
200 gram mörk choklad, (jag tog Marabous mörka) 
3 ägg, ekologiska 
2,5 dl socker 
3 dl mjöl 

Glasyr 
25 gram smör 
1 dl grädde 
20 st After Eight 

Gör såhär 
1. Sätt ugnen på 175 grader 
2. Smält smör
3. Bryt chokladen i bitar å lägg i smöret för att smälta - rör om! 
4. Vispa ägg å socker pösigt 
5. Vänd i choklad/smör å mjöl 
6. Häll smeten i smord å bröad form, grädda (långt ner i ugnen) i typ 20 min   - kakan ska kännas kladdig å ofärdig, den liksom stannar/stelnar när den kallnar 

Glasyr 
1. Smält smör, After Eight å grädde i en kastrull å RÖR OM hela tiden 
2. Låt glasyren kallna (den tjockar till sig då) 
3. Bred glasyren över tårtan/kakan 

MUMS! 

Hoppas ditt 2015 blir alldeles perfekt! 

All kärlek <3 

Älska livet!