Vegansk, laktosfri och glutenfri
Hur mår du? Min kropp blir som allra starkast och smidigast när jag utesluter laktos och gluten. Synd bara att jag är sån sucker för mackor. Oh well, en sak i taget. Förändring tar tid och det är okej.
Igår gjorde vi supergod lördagsmiddag:

Göttbullar (veganska) i en otroligt mustig och kryddig tomatsås gjord på krossade tomater (jag gillar Ica basic faktiskt), två vitlöksklyftor, svartpeppar, örtsalt och vanligt jodsalt. Först stekte jag göttbullarna så de fick fin färg. Sedan
lät jag dem puttra läääänge i tomatsåsen. Mums.

Glutenfri pasta där jag slängde ner "kinamix" (majs, gröna ärtor och paprika) när en minut av koktiden återstod. När jag hällt av pastavattnet blandade jag i lite olivolja.


Titta så vackra färger! Mums!

Lyllos mig som får äta dessa godingar på jobbet. Jag älskar bra mat i matlådan. Att ha matlådor i frysen är rikedom för mig.

Till efterrätt åt vi dessa magiska skapelser. Hur god är inte kombinationen av len chokladmousse, salt kolasås och chokladbitar?

Medan tomatsåsen puttrade bakade jag dessa. Inte ett dugg glutenfria, men laktosfria i alla fall. Recept kommer inom kort.
Nu fotbadar vi och tittar på curling-em. Min kära kusin Anna spelar och det är orimligt spännande.

Vad gör du idag?
Älska livet.