Gott Nytt År

Ikväll äter vi After Eight-tårta å den tycker jag verkligen du ska testa, här får du receptet:
After Eight-tårta
Botten
200 gram smör
200 gram mörk choklad, (jag tog Marabous mörka)
3 ägg, ekologiska
2,5 dl socker
3 dl mjöl
Glasyr
25 gram smör
1 dl grädde
20 st After Eight
Gör såhär
1. Sätt ugnen på 175 grader
2. Smält smör
3. Bryt chokladen i bitar å lägg i smöret för att smälta - rör om!
4. Vispa ägg å socker pösigt
5. Vänd i choklad/smör å mjöl
6. Häll smeten i smord å bröad form, grädda (långt ner i ugnen) i typ 20 min - kakan ska kännas kladdig å ofärdig, den liksom stannar/stelnar när den kallnar
Glasyr
1. Smält smör, After Eight å grädde i en kastrull å RÖR OM hela tiden
2. Låt glasyren kallna (den tjockar till sig då)
3. Bred glasyren över tårtan/kakan
MUMS!
Hoppas ditt 2015 blir alldeles perfekt!
All kärlek <3
Älska livet!