Sköna dagar

Kommentera

Hej min vän! 

Hur mår du? Har du fått vardag igen? Vi njuter av våra lediga dagar å försöker verkligen klämma ut det sista av ledigheten. Oj, vilket konstigt jullov det blev i år. Vi har egentligen int hunnit med nåt av det vi tänkt å planerat. Men vi har ju varandra, jag å min unge, å det är det som är viktigast i slutändan. 

Igår spelade vi hockey. Det var så himla skoj! 

Han har en rejäl bössa den här grabben, jäklar vilka skott han fick till! Kul! 

Igår kväll var vi först hemma hos morfarn å Camilla å åt fantastiskt god middag samt soffmyste några timmar. På vägen hem kom Milian på att det vore kul att campa. Sagt å gjort; klart vi skulle campa! Vi bäddade ut vår soffa till en härlig dubbelsäng å myste ner oss å pratade om livet tills ögonen gick i kors. Mysigt! 

Idag packade vi fikaväskan å styrde kosan mot härliga Jan-Gullik. Jäklar i min lilla låda vilken fart man kan få upp! Vi åkte som tokar, flög som små vantar å fick bra med motion på vägen upp samt av alla skrattanfall. Välbehövligt å härligt! 


Nu sitter vi i soffan å väntar på att middagen i ugnen ska bli klar; fiskgratäng (yes, vi ska börja äta mer firre här hemma - ungens önskan/val). 

Älska livet.