Curryfärs från himlen

Hej min vän, 
Hur hänger din mellandagshatt? Ledig eller jobb? Jag är ledig några dagar till och passar på att njuta av livet. Idag njöt vi av detta: 

(null)
Paprika, banan, ris och godaste curryfärsen någonsin. Maten fick härliga 10 poäng av samtliga runt bordet. 

Vill du också få tio poäng? Gör då såhär: 

1. Koka ris (typ 1 dl per person, kom ihåg matlådan). 
2. Stek hyfsat mycket gullök och lagom vegfärs (som vanligt diggar vi Anamma). 
3. Krydda med salt, svartpeppar, curry (mycket) och pressa i någon klyfta vitlök. Låt allt fräsa ihop några minuter. 
4. Häll i laktosfri matlagningsgrädde. Häll sedan i lite till. Japp, gräddigt och gott. 
5. När riset kokat nästan helt klart tar du av det från plattan och behåller locket på. Låt kastrullen vila i tre minuter och öppna sedan locket för att njuta av ditt helt perfekt kokta ris. 
6. Servera curryfärsen med ris, skivad paprika och slantad banan. Så otroligt gott! 

(null)
Nu njuter vi av livet i soffan framför ett gammalt avsnitt av Mandelmanns. 

Älsk curryfärs!