Indisk quorngryta

Kommentera
Hej min vän! 
Efter fyra matcher fotboll, parkour för ungen å styrketräning för mamman var det två superhungriga Hasselborgare som kom hem. Ungen duschade å mamman lagade indiskt: 

(null)

(null)
Så galet gott! 

Gör såhär: 
1. Stek en påse quornbitar (stek dem så de får lite färg, häll sedan i vatten så alla smakerna samlas upp) 
2. Krydda quornbitarna med: vitlök, svartpeppar, garam masala
3. Häll i en skvätt laktosfri matlagningsgrädde å låt puttra några minuter 
4. Gör en god sallad (här: morot, persilja, salladsblad, salladslök, gurka, tomat, majs)
5. Värm ett naanbröd 
6. Servera med nån stark sås (här: tomat- å chilisås) 

(null)

(null)

(null)

(null)
Bryt brödet, ät, njut! 

(null)

(null)
Så himla kul med parkour! 

Älska indisk mat!