Vegfärs med pasta

Hej min vän, 
Hur mår du? Vegfärs är verkligen en vanlig vardagsrätt hemma hos oss. Anledningen till det? Lätt: gott, nyttigt, billigt. Här har du ett mycket enkelt recept, middagen på bordet så fort pastan kokat klart: 

(null)
Mums! Det bästa med vegfärs är att den kan dressas upp eller ner beroende på situation. Plus att den är sååå lätt att krydda! 

Gör såhär: 
1. Koka pasta - idag tog vi skruvar å snäckor - ett tips är att ta en pasta som kan fånga upp så mycket sås som möjligt! 
2. Stek färs - vi använde Anamma 
3. Riv i ett par morötter - finriven eller lite mer grovriven, beroende på hur du vill ha konstisensen - vi rev grovt idag 
4. Blanda i tomatpuré, vitlök, svartpeppar, salt 
5. Häll på en skvätt laktosfri matlagningsgrädde, laktosfri mjölk å vatten 
6. Låt puttra tills pastan är klar 
7. Strössla över lite (eller mycket!) parmesan 

(null)

(null)
Voilà! Asapissagod middag på ett kick! 

Älska vegfärs!