När vi bakade tunnbröd
Hej min vän,
Först hjälpte vi till att stöpa degen!
En vanlig bulldeg gör man ju på 0,5 liter mjölk. Denna gjorde vi på ca 5 liter, du kan ju tänka dig mängden!
Grunden till det goda!
Det var otroligt varmt inne i bagarstugan. Å visst var vi fancy i våra plasthättor?!
Viktigt!
Också viktigt!
Vi kan varmt rekommendera en heldag med kära Helga!
Vedeldat
Helga! Världens bästa Helga. Hon var en av våra fina mattanter på bästa skolan i mannaminne: Remsle skola. Vi fick ALLTID otroligt god, vällagad å bra mat. TACK för det!
När Helga först visade hur man skulle göra tänkte jag: hell no! det där klarar jag aldrig... sen stod man där som värsta bagaren som aldrig tycktes ha gjort annat än att baka tunnbröd...!
Vi hade med lite tillbehör; smör, ost å te så vi kunde ta en smakprovspaus! Det var vi SÅ värda!
Svettig, varm å SÅÅÅ nöjd å glad efter 6 timmars tunnbrödsbak i mysigaste bagarstugan.