Flygande Jakob...

En kommentar

...a la Hasselborg 


Hej min vän, 
Hur mår du? Hur har din helg varit? Idag har Fabian å Alexander varit här å busat med oss. Mysigt! Sedan skjutsade vi hem dem å stannade på skolis på fika å mer lek. Fin dag! Till middag åt vi Flygande Jakob a la Hasselborg, supergott! 

Gott! 


Gör såhär: 
1. Lägg frysta kycklingfiléer i en ugnsfast form (innan har du såklart värmt upp ugnen på 225 grader)
2. Ugnsstek kycklingen tills den nästan är klar, vänd efter typ halva tiden 
3. Blanda 1 burk creme fraich, några (typ 5) matskedar chilisås, 1/2 dl grädde, salt å svartpeppar till en slät sås - smaka av, tillsätt mer chilisås om det behövs 
4. Tag ut formen, dela kycklingen i skivor, krydda rikligt med grillkrydda å skiva över en banan
5. Bred på såsen å skjuts in i ugnen i 15 minuter till (ungefär lika lång tid som behövs för att du ska koka riktigt god pasta) 

Så gott! 


Älska banan! 

 
1 Caroline:

skriven

Så gott med flygande jakob. :)

Svar: Ja, verkligen! Å perfekt med detta recept för dessa grejer har man nästan alltid hemma! :)
Mio Hasselborg