Broccoligratäng å Mulle

Hej min vän!
Hur har din helg varit? Här har det varit lugnt, men ändå fullspäckat. Igår var vi på Hallstahotellet å åt frukost med bästa Annelie! Såå gott, mysigt å lyxigt! Det var vi värd!

Lyxfrulle med två bästisar!

Sedan åkte vi till sörgåssjön å fiskade, fikade å lekte! Kul!

Det är så vackert i sörgåssjön på hösten! Så otroligt fina färger!

Idag var det familjedag på Hågestaön å vi fick träffa Mulle, Laxe å Fjällfina, grilla korv å pinnbröd å gå en mysig promenad runt ön med fina vänner!

Milian å Arvid, gogubbarna!

Nu myser vi i soffan efter en god middag, disk, städ, tvätt å legobygge. Dagens middag blev en favorit som vi har här hemma å det bästa av allt är att man nästan alltid har ingredienserna hemma!

Broccoligratäng

Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 225 grader
2. Smörj en form å lägg i frysta broccolibuketter, majs, fejkon (vegetariskt bacon)
3. Häll över en förpackning keldas ostsås (den blå är godast: fyra ostar)
4. Skjuts in i ugnen i typ 20-25 min
5. Koka äggnudlar i buljongvatten
6. Lägg upp fint å strössla över lite parmesan på toppen

Servera med morotsslantar, paprikastavar å NJUT! Mums! Toppen som matlådemat också, win!!

Älska broccoli!